fbpx

HORVÁTORSZÁG VÉGRE TÁRT KAROKKAL VÁR!

HORVÁTORSZÁG VÉGRE TÁRT KAROKKAL VÁR!

Péntek este jelentették be, hogy a magyar utazók már személyi igazolvánnyal is beléphetnek Horvátország területére, és ismét szabadon élvezhetik a horvát tengerpartok jóságait.

Mivel Magyarország felkerült az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ zöld listájára, ezért június 17-től kezdve a horvát határ átlépéséhez elég a személyi igazolványunk. A hírt a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének irodavezetője is megerősítette a sajtó számára.

Horvátországban jelenleg általános határátlépési korlátozás van érvényben. De azokból az országokból érkezők, akikkel az ország kétoldalú megállapodást kötött, illetve az EU azon tagállamaiból érkeznek, amik az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) besorolása szerinti „zöld” (járványügyi szempontból biztonságos) kategóriába tartoznak, korlátozások nélkül beléphetnek az országba.

Eddig a magyar állampolgárok a két állam között kötött megállapodás értelmében korlátozás (negatív teszt, kötelező karantén) nélkül léphettek be Horvátországba, amennyiben rendelkeztek védettségi igazolvánnyal – mostantól azonban elég csak a személyi igazolványt felmutatni.

HORVÁTORSZÁG VÉGRE TÁRT KAROKKAL VÁR!

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Utazómajom

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.