fbpx

HOLNAPTÓL TÖRÖKORSZÁGBA IS LEHET UTAZNI VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL

HOLNAPTÓL TÖRÖKORSZÁGBA IS LEHET UTAZNI VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL

Magyarország és Törökország megállapodott, hogy kölcsönösen elismerik egymás oltási igazolásait – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán.

Keddtől Magyarország és Törökország kölcsönösen elismeri – a beadott oltóanyagtól függetlenül – az egymás országaiban kiadott oltási védettségi igazolásokat – jelentette be Szijjártó Péter.

“Mindazok, akik beoltásra kerültek, legyenek magyar vagy török állampolgárok, holnaptól szabadon utazhatnak a két ország között, vagyis mindenfajta karantén- és tesztközteleztettség nélkül utazhatnak a már beoltott magyarok Törökországba, és ugyanígy a már beoltott törökök jöhetnek Magyarországra, szintén karantén- és tesztközteleztettség nélkül” – mondta.

Magyarország korábban öt országgal (Szerbia, Montenegró, Szlovénia, Bahrein, valamint Horvátország) állapodott meg arról, hogy kölcsönösen elismerik egymás oltási igazolásait és szabad utazást engednek polgáraiknak országaik között, függetlenül attól, milyen vakcinával oltották be őket.

HOLNAPTÓL TÖRÖKORSZÁGBA IS LEHET UTAZNI VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Index, Turizmus, Utazómajom

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.