fbpx

HOGYAN JUSSUNK KI A REPÜLŐTÉRRE?

Ha repülővel külföldre utazunk, az egyik központi kérdés, hogyan jutunk ki a repülőtérre, majd onnan a szállásra vagy haza. Saját kocsi, tömegközlekedés, minibusz, taxi, vonat, melyik éri meg a legjobban? Posztunkban végig vesszük a reptéri transzfer egyes lehetőségeinek előnyeit és hátrányait.

Saját autó

Saját autóval utazni a repülőtérre a legkényelmesebb, azonban költséges is lehet, hiszen az utazás időtartamára a reptéri parkolóban kell hagyni az autót. Előnye, hogy van idő bepakolni a csomagtartóba, az utazás alatt hallgathatjuk kedvenc zenénket, senkitől nem függ az, mikor indulunk a repülőtérre. Az utazás hosszát a váratlan dugók, balesetek meghosszabbíthatják. A Liszt Ferenc Repülőtéren választhatunk szabadtéri, fedett parkoló és teremgarázs közül, ezek ára 3500 és 5000 forinttól indul, majd naponként 1000-1500 forinttal növekszik. A Terminál Business, Holiday és Holiday Plus parkolókba online is foglalhatunk helyet, akár az utazást megelőző napon is.

HOGYAN JUSSUNK KI A REPÜLŐTÉRRE?

Tömegközlekedés

Minden országban a tömegközlekedés a legolcsóbb reptéri transzfer. A tömegközlekedés hátránya, hogy tömegben, hosszabb távon kell csomagjainkat cipelni. Előnye viszont az, hogy a menetrendet előre megnézhetjük és kiszámíthatjuk a szükséges menetidőt. A metró például nem kerülhet dugóba, és a buszsáv is biztosítja, hogy a busz dugóban is akadálytalanul haladhasson, így sok esetben gyorsabban odaérhetünk, mint saját autóval. Budapesten a 100E és a 200E autóbusz szállítja az utasokat a belvárosból közvetlenül a Liszt Ferenc Repülőtérre, viszont a 100E a járványhelyzet következtében drasztikusan visszaesett utasforgalom miatt átmenetileg nem közlekedik.

HOGYAN JUSSUNK KI A REPÜLŐTÉRRE?

Vonat

A vonattal való közlekedés, mivel kötött pályán jár, kiszámítható, kényelmes módja az utazásnak. Hátránya, hogy a járat késése, pályahiba, baleset miatt jelentős csúszások lehetnek, ami alkalmanként arra kényszeríti az utazókat, hogy egy másik módját válasszák a repülőtérre való kijutásnak. A Liszt Ferenc Repülőtérre a Nyugati pályaudvar felől érkeznek a vonatok. Csaknem 100 járat, több InterCity is közlekedik. A repülőtér azonban számos magyarországi településről – Debrecenből, Miskolcról, Nyíregyházáról – is megközelíthető közvetlen InterCity- és gyorsvonatokkal.

HOGYAN JUSSUNK KI A REPÜLŐTÉRRE?

Pethő Travel privát reptéri transzfer

Az utazás megszervezése majdnem minden esetben idegeskedéssel, stresszel jár. Mindent bepakoltunk-e, időben leegyeztettünk-e, hogy van-e valami, amire esetleg nem gondoltunk időben. Egy dolog miatt biztosan nem kell aggódnunk, ha a repülőtérre való kijutáshoz a reptéri transzfert választjuk. Gyorsan, kényelmesen, biztonságosan juthatunk ki a repülőtérre és nem kell késéstől vagy túl korai megérkezéstől sem tartanunk. Nem kell aggódni azon, hogy lesz-e parkolóhelyünk, ha saját autónkkal tervezzük a reptérre való kijutást. A reptéri transzfer a kényelmes és kellemes utazással egyenlő, hiszen háztól a reptérig szállítják az utasokat. De természetesen a hazafelé vezető út során is pihentető és gyors megoldást biztosít a reptéri transzfer.

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

HOGYAN JUSSUNK KI A REPÜLŐTÉRRE?

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.