fbpx

HETI KÉT MENETREND SZERINTI JÁRATOT INDÍT ANTALYÁRA A SUN EXPRESS

HETI KÉT MENETREND SZERINTI JÁRATOT INDÍT ANTALYÁRA A SUN EXPRESS

Június 6-tól közlekedik a Sun Express légitársaság Budapest-Antalya közötti járata, amelyre egyéni utasok is foglalhatnak helyet.

Több mint egy tucat charterjáratot terveznek indítani a nyár folyamán a hazai tour operatorok a török tengerpartra. Mint kiderült, hamarosan egy menetrend szerinti járat is az utazók rendelkezésére áll.

A török-német SunExpress (XQ) légitársaság megerősítette azt, hogya nyári időszakban, június 6-tól heti kétszer, péntekenként és vasárnaponként közlekedik a légitársaság járata Budapestről Antalyába.

A SunExpress járatain nemcsak a tour operatorok rendelkeznek block-seat helyekkel, hanem az egyéni utasok számára is elérhető, így a GDS-ekben szabadon foglalható.

A gép 11.35-kor indul Budapestről és helyi idő szerint 15-kor érkezik meg Antalyába. Visszafelé 9.10-kor indul és 10.45-kor érkezik meg Budapestre. A járat a tervek szerint október 3-ig közlekedik. 

HETI KÉT MENETREND SZERINTI JÁRATOT INDÍT ANTALYÁRA A SUN EXPRESS

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Utazómajom, Turizmus, Portfolió

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.