fbpx

NYÁRON HETI 14 JÁRATOT INDÍT BUDAPESTRE AZ AIR FRANCE

NYÁRON HETI 14 JÁRATOT INDÍT BUDAPESTRE AZ AIR FRANCE

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra. Budapestre július 5-től már 14 járat lesz elérhető egészen augusztus végéig.

Összesen 80 szezonális járat közlekedik majd, főként a Charles de Gaulle-repülőtérről és Orlyról. Ezek közül 22 új útvonal lesz és 14 európai és észak-afrikai célállomásokra közlekedik majd.

A forgalmasabb, nyári időszakban az Air France a magyar főváros felé is bővíti a kínálatát. Párizsból a Liszt Ferenc-repülőtérre jelenleg heti négy járat közlekedik, a kínálat a csúcsidőszakig fokozatosan bővül, július 5-től augusztus végéig már heti 14 járatra lesz elérhető.

A bejelentett külföldi úti célok közül Párizs-Orly-ról május 31-től Bari, június 28-tól pedig Ibiza és Algír is elérhetővé válik, míg a Charles de Gaulle-ról július 5-től Tangerbe, Agadirba, Monasztirba, Valettába, Las Palmasra, Korfura és Rodoszra is indulnak járatok. A marseille-i repülőtérről június 26-tól Cataniába, július 19-tőlKorfura is el lehet jutni. A nizzai légikikötőből június 28-tól indul két új járat: Londonés Tunisz válik elérhetővé a Côte d’Azur-ről.

Az Air France összesen 41 szezonális járatot fog üzemeltetni a csúcsidőszakban a belföldi hálózatban, ebből nyolc új összeköttetés lesz. Június 5-től a Charles de Gaulle-repülőtérről Korzika fővárosába, Ajaccióba indulnak járatok, emellett Calvi, és Figari is elérhetővé válik. Június 25-től Perpignanból Brestbe, Strasbourgba és Nantes-ba is lehet majd repülni. Biarritz-ból Caenbe indulnak járatok június 25-től.

NYÁRON HETI 14 JÁRATOT INDÍT BUDAPESTRE AZ AIR FRANCE

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Air France, Airportal, Hírstart, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.