fbpx

NYÁRON HETI 14 JÁRATOT INDÍT BUDAPESTRE AZ AIR FRANCE

NYÁRON HETI 14 JÁRATOT INDÍT BUDAPESTRE AZ AIR FRANCE

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra. Budapestre július 5-től már 14 járat lesz elérhető egészen augusztus végéig.

Összesen 80 szezonális járat közlekedik majd, főként a Charles de Gaulle-repülőtérről és Orlyról. Ezek közül 22 új útvonal lesz és 14 európai és észak-afrikai célállomásokra közlekedik majd.

A forgalmasabb, nyári időszakban az Air France a magyar főváros felé is bővíti a kínálatát. Párizsból a Liszt Ferenc-repülőtérre jelenleg heti négy járat közlekedik, a kínálat a csúcsidőszakig fokozatosan bővül, július 5-től augusztus végéig már heti 14 járatra lesz elérhető.

A bejelentett külföldi úti célok közül Párizs-Orly-ról május 31-től Bari, június 28-tól pedig Ibiza és Algír is elérhetővé válik, míg a Charles de Gaulle-ról július 5-től Tangerbe, Agadirba, Monasztirba, Valettába, Las Palmasra, Korfura és Rodoszra is indulnak járatok. A marseille-i repülőtérről június 26-tól Cataniába, július 19-tőlKorfura is el lehet jutni. A nizzai légikikötőből június 28-tól indul két új járat: Londonés Tunisz válik elérhetővé a Côte d’Azur-ről.

Az Air France összesen 41 szezonális járatot fog üzemeltetni a csúcsidőszakban a belföldi hálózatban, ebből nyolc új összeköttetés lesz. Június 5-től a Charles de Gaulle-repülőtérről Korzika fővárosába, Ajaccióba indulnak járatok, emellett Calvi, és Figari is elérhetővé válik. Június 25-től Perpignanból Brestbe, Strasbourgba és Nantes-ba is lehet majd repülni. Biarritz-ból Caenbe indulnak járatok június 25-től.

NYÁRON HETI 14 JÁRATOT INDÍT BUDAPESTRE AZ AIR FRANCE

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Air France, Airportal, Hírstart, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.