fbpx

HÉTFŐ ÓTA SZLOVÉNIA ÉS BAHREIN FELÉ IS SZABAD AZ ÚT

HÉTFŐ ÓTA SZLOVÉNIA ÉS BAHREIN FELÉ IS SZABAD AZ ÚT

Bosznia és Montengergó után, Szlovéniával és Bahreinnel is sikerült megállapodni az oltási igazolás kölcsönös elfogadásáról, és a szabad utazásról.

A hírt a külgazdasági és külügyminiszter jelentette be, azzal együtt, hogy a szabad utazás független lesz attól is, hogy milyen vakcinával oltottak a megegyező országok polgárai. Ez azt jelenti, hogy a Szlovéniával kötött megállapodás már május 1-seje óta érvényes a Magyarországon felhasználási engedéllyel rendelkező valamennyi, így a kínai és az orosz vakcinákkal oltottak számára is. Bahreinbe pedig május 3. óta utazhatnak a magyar állampolgárok tekintet nélkül arra, hogy mely oltást vették fel.

A viszonosság alapján a kölcsönösen elismert védettségi igazolvánnyal rendelkezők karantén nélkül léphetnek be Magyarország területére. A Kormányinfón bejelentették még azt is, hogy további megállapodások várhatók az elkövetkező hetekben, illetve illetve azt, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkező magyarok számára eltörölték a hazatérés utáni 10 napos karantént, érkezzenek bármilyen országból.

HÉTFŐ ÓTA SZLOVÉNIA ÉS BAHREIN FELÉ IS SZABAD AZ ÚT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Portfolio, VJM

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.