fbpx

HÉTFŐ ÓTA SZLOVÉNIA ÉS BAHREIN FELÉ IS SZABAD AZ ÚT

HÉTFŐ ÓTA SZLOVÉNIA ÉS BAHREIN FELÉ IS SZABAD AZ ÚT

Bosznia és Montengergó után, Szlovéniával és Bahreinnel is sikerült megállapodni az oltási igazolás kölcsönös elfogadásáról, és a szabad utazásról.

A hírt a külgazdasági és külügyminiszter jelentette be, azzal együtt, hogy a szabad utazás független lesz attól is, hogy milyen vakcinával oltottak a megegyező országok polgárai. Ez azt jelenti, hogy a Szlovéniával kötött megállapodás már május 1-seje óta érvényes a Magyarországon felhasználási engedéllyel rendelkező valamennyi, így a kínai és az orosz vakcinákkal oltottak számára is. Bahreinbe pedig május 3. óta utazhatnak a magyar állampolgárok tekintet nélkül arra, hogy mely oltást vették fel.

A viszonosság alapján a kölcsönösen elismert védettségi igazolvánnyal rendelkezők karantén nélkül léphetnek be Magyarország területére. A Kormányinfón bejelentették még azt is, hogy további megállapodások várhatók az elkövetkező hetekben, illetve illetve azt, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkező magyarok számára eltörölték a hazatérés utáni 10 napos karantént, érkezzenek bármilyen országból.

HÉTFŐ ÓTA SZLOVÉNIA ÉS BAHREIN FELÉ IS SZABAD AZ ÚT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Portfolio, VJM

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.