fbpx

MÁR GYORSTESZTTEL IS UTAZHATUNK A KANÁRI-SZIGETEKRE

GYORSTESZTTEL IS UTAZHATUNK a KANÁRI-SZIGETEKRE

A Kanári-szigetek Magyar Tiszteletbeli Főkonzulátusa Facebook bejegyzésben osztotta meg a hírt, miszerint december 10-től csak negatív koronavírus teszttel utazhatunk a népszerű desztinációra. A Kanári-szigetek a magyarok körében is igen népszerű téli úti cél kellemes klímájának és közelségének köszönhetően.

December 10-től szigorodnak a Kanári-szigetekre történő beutazás szabályai. A repülőtéren kötelező bemutatni a 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet, vagy pedig egy legalább 80%-os pontosságú gyorstesztet.

Abban az esetben, ha valaki teszt nélkül érkezik a szigetekre, kötelező 14 napos hatósági karanténba kerül. Ennek időtartama lerövidíthető, ha az érintett személy kérésére az egészségügyi hatóság az érkezést követő 72 órán belül elvégzi a szükséges mintavételt. A negatív eredményt követően a karanténkötelezettséget a hatóságok feloldják.

A repülőtereken és kikötőkben változatlanul mérik az utasok testhőmérsékletét, részben hőkamerák, részben érintésmentes lázmérők segítségével. Az elfogadott legmagasabb testhőmérséklet 37,5ºC.

A fenti szabályok CSAK a Kanári-szigetekre történő beutazásra érvényesek. Aki spanyolországi átszállással érkezik, attól az anyaország repülőterein továbbra is PCR tesztet kérnek.

MÁR GYORSTESZTTEL IS UTAZHATUNK A KANÁRI-SZIGETEKRE

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.