fbpx

GÖRÖGORSZÁG TESZT ÉS KARANTÉN NÉLKÜL FOGADJA A BEOLTOTTAKAT

GÖRÖGORSZÁG TESZT ÉS KARANTÉN NÉLKÜL FOGADJA A BEOLTOTTAKAT

Görögország engedélyezi az európai uniós tagállamok és Izrael állampolgárainak, hogy beutazzanak területére, ha már megkapták a koronavírus elleni oltást – közölte a turizmusért felelős minisztérium szóvivője.

A kormányzati határozat szerint az oltási igazolvány birtokában nincs szükség karanténra és negatív koronavírus-tesztre sem.

A görög kormány az év eleje óta sürgeti egy európai uniós vakcinaútlevél létrehozását, hogy újraéleszthessék országukban a tetszhalott turizmust, az iparág ugyanis korábban Görögország gazdaságának az ötödét tette ki.

Az egyoldalú döntés célja állítólag az, hogy fokozza a nyomást az Európai Unión. A tétlenséget megelégelve Lengyelország, Románia és Észtország is a göröghöz hasonló lépésre szánta el magát – írja az MTI.

Észtország, Románia és Lengyelország mellett még Izland, Grúzia, illetve a Seychelle-szigete jelentettek be hasonló engedményeket az oltottaknak.

GÖRÖGORSZÁG TESZT ÉS KARANTÉN NÉLKÜL FOGADJA A BEOLTOTTAKAT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Hirstart, Pow

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.