fbpx

ÚJ GÖRÖG, BOLGÁR, HORVÁT JÁRATOKAT INDÍT BUDAPESTRŐL A RYANAIR

ÚJ GÖRÖG, BOLGÁR, HORVÁT JÁRATOKAT INDÍT BUDAPESTRŐL A RYANAIR

Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair. Nyolc új útvonalon is bejelentette az ír fapados a járatindítást.

Az új úti célok olyan népszerű nyaralódesztinációkban találhatók, mint Görögország, Horvátország és Bulgária. A járatbővítésre a magyarországi oltási program előrehaladása és Európa nyári újranyitása ad lehetőséget – írja a légitársaság.

A nyolc most bejelentett nyolc új járat a következő: Bologna – heti két járat, Burgasz – heti két járat, Chania – heti három járat, Rodosz – heti három járat, Mykonos – heti két járat, Szófia – heti két járat, Zadar – heti két járat, Zakynthos – heti 2 járat.

A nyári szezonban hat repülőgépet állomásoztat Budapesten a Ryanair. A már korábban is repült úti célok között olyan népszerű üdülőhelyek találhatók, mint Malaga, Palma, Bari, Pafosz, Burgasz, Málta vagy Palermo, továbbá olyan népszerű európai nagyvárosok, mint Róma, Madrid, Koppenhága és London.

ÚJ GÖRÖG, BOLGÁR, HORVÁT JÁRATOKAT INDÍT BUDAPESTRŐL A RYANAIR

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Ryanair, Turizmus, Portfolió

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.