fbpx

FONTOS INFORMÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Tisztelt utasaink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2020.11.11-től érvénybe lépő kormányrendelet alapján, a kijárási korlátozásokat figyelembe véve járataink hamarabb indulnak, hogy utasaink kényelmesen haza érjenek 20:00 óra előtt.

Szolgáltatásaink csak abban az esetben vehetők igénybe, amennyiben a fenti rendelkezésnek megfelelően az otthonról történő elindulás, illetve az utazást követő hazaérkezés 5:00 – 20:00 óra között időszakban biztosított.

Kérjük utasaikat, hogy továbbra is tartsák be kérésünket, miszerint az autóban viseljenek maszkot, kerüljék a testi kontaktust és használják az általunk biztosított kézfertőtlenítőt.

Megértésüket köszönjük!

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.