fbpx

FOLYAMATOSAN BŐVÍTI KÖZÖS JÁRATHÁLÓZATÁT AZ EMIRATES ÉS A FLYDUBAI

FOLYAMATOSAN BŐVÍTI KÖZÖS JÁRATHÁLÓZATÁT AZ EMIRATES ÉS A FLYDUBAI

Az Emirates és a flydubai stratégiai partnerségük újraindulása óta több elérhető úticéllal is bővítették kínálatukat a Dubajon keresztül utazók számára. Egyesített járathálózatukban május végére már 168 desztináció lesz elérhető.

Mint azt közleményükben írják, a stratégiai codeshare partnerség 2020. szeptember eleji újraindulása óta közel 500 000 utas repült az Emirates és a flydubai közös hálózatán, kihasználva az optimalizált menetrend, a kényelmes dubaji csatlakozások és a poggyásztovábbítás előnyeit, mindezt egyetlen jeggyel.

A közös üzemeltetésű járatokon keresztül foglalt legnépszerűbb úti célok között találjuk Katmandut, Kijevet, a Maldív-szigeteket és Zanzibárt.

Az Emirates utasai több mint 56 flydubai célállomásra utazhatnak codeshare járatokon, míg a flydubai ügyfelei több mint 82 Emirates desztináció közül választhatnak. A flydubai nemrégiben jelentette be, hogy újraindítja járatait 12 oroszországi célállomásra, öt iráni városba, valamint szezonális járatokat indít Grúziába, Törökországba és Montenegróba.

Az elkövetkező hónapokban várhatóan további elérhető desztinációkat jelentenek be, amint az országok megnyitják határaikat az üzleti és turisztikai céllal utazók előtt. Mindkét légitársaság tovább bővíti járatkínálatát, és további 16 országot tesznek elérhetővé a nemzetközi turizmus számára, karanténmentes beutazással.

FOLYAMATOSAN BŐVÍTI KÖZÖS JÁRATHÁLÓZATÁT AZ EMIRATES ÉS A FLYDUBAI

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, POW, VJM

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.