fbpx
fix időpontos transzfer Nyíregyháza

Fix időpontos transzfer ismertető

A fix időpontos transzfer egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy előre meghatározott időpontban induló reptéri transzferhez csatlakozhatnak.  Ez általában magában foglalja a reptérről vagy a reptérre való kényelmes és biztonságos szállítást, illetve ez a mód a legolcsóbb.

Amikor valaki igénybe veszi a fix időpontos transzfer szolgáltatást, az utazás részleteit előre egyeztetik és megtervezik. Ez magában foglalhatja a reptéri terminálból való találkozót vagy az utazás kezdetének időpontját. Egy járművet rendelnek az utazó rendelkezésére, amely várja az illetőt a megadott időpontban és helyen.

A fix időpontos transzfer előnyei közé tartozik a rugalmasság, biztonság és a kiszámíthatóság. Az utazók pontosan tudják, hogy mikor és hol találkoznak a sofőrrel, és nem kell aggódniuk a közlekedési nehézségek, a parkolás vagy az időveszteség miatt.

Ez a szolgáltatás gyakran használják üzleti utazók, turisták vagy bármely olyan személyek, akiknek fontos, hogy időben és kényelmesen eljussanak a reptérről a célállomásra vagy fordítva. A fix időpontos reptéri transzfereket  profi sofőrök végzik, akik jártasak az adott város közlekedési viszonyaiban, és a lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb útvonalat választják.

Fix időpontos transzfer foglalási feltételek

Be/Ki szállási hely Nyíregyháza

Fix időpontos transzfer Búza tér Nyíregyháza

Beszállás a Búza tér Új utca közötti nagy parkolóban lehetséges. 
Térképen itt tudod megnézni: Google térkép nézet

Be/Ki szállási hely Budapest

Fix időpontos transzfer zóna
Budapesten a beszállási hely az érkezési zóna 9-es zóna táblánál a meghirdetett időpontban plusz mínusz 5 perccel. Bármely probléma esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre. Térképen itt tudod megnézni: Google térkép nézet

Speciális szolgáltatás feltételek

Nem akarsz a Búza téren kiszállni, helyette címre szeretnél menni? Nincs akadálya. Válaszd otthon szolgáltatás csomagunkat!

Fix időpontos reptéri transzfer Nyíregyháza kiegészítő feltételek

  • A szolgáltatást legkésőbb az utazás előtt 72 órával tudod lefoglalni, azon belül a foglalás nem lehetséges, csak a meglévő járatokba lehet csatlakozni
  • A szolgáltatást csak magánszemély veheti igénybe a fenti viteldíjakkal
  • Nem természetes személynek szóló számla, megrendelés esetén egyedi árazást alkalmazunk
  • Gép késese esetén az autó maximum 15 percet vár – célszerű jól megválasztani a foglalt időpontot
  • Ha van másik később induló autóban hely, akkor azzal a járattal tudsz utazni, ez jelentős várakozást is jelenthet
  • Ha nincs hely akkor visszatérítésre nincs lehetőség
  • Ha mégis velünk jönnél az alap Economy ár és a rendelkezésre állás függvényében tudunk autót biztosítani
  • Minden itt nem említett feltétel megtalálható az Általános Szerződési Feltételinkben.