fbpx

EZEKRE AZ EGZOTIKUS SZIGETEKRE UTAZHATUNK

EZEKRE AZ EGZOTIKUS SZIGETEKRE UTAZHATUNK

Az alábbi szigetek most is tárt kapukkal, nyugalommal, pálmafákkal és csodaszép tengerpartokkal várnak – igaz, többségüknél most némileg nagyobb felkészülést igényel az utazás és sok helyen elvárják a tesztelést is, de cserébe biztonságos pihenést ígérnek

Maldív-szigetek

A Maldív-szigeteken jelenleg 2021. március 5-ig egészségügyi veszélyhelyzetet rendeltek el. A korlátozások Greater Male’ területén vannak érvényben, (beleértve Male’, Vilimale’ és Hulhumale’ körzeteket), a kijárási tilalom este 20:30-tól reggel 4g:30-i tart. Greater Male’ területéről most már engedélyezett az utazás a többi szigetre, ugyanakkor az utazókat 10 napos hatósági karanténra kötelezik. Minden turisztikai célú beutazónak – érkezése előtt 24 órával – nyilatkoznia kell az egészségügyi állapotáról.

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaság teszt és karantén nélkül várja a vendégeket fehér homokos tengerpartjára. A beutazáshoz egy egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni, amely januártól már csak E-Ticket formában lesz lehetséges. A reptéren szúrópróbaszerűen tesztet végezhetnek a beutazókon. További infó itt érhető el.

Barbados

A Kis-Antillák legkeletibb tagja, a Brit Nemzetközösséghez tartozó Barbados is külön kategóriákba sorolja az országokat. A közepes és magas kockázatú országokból érkezőknek itt is kötelező a 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt a belépéshez, majd egy második teszt is az érkezés után 120 órával (öt nappal). Ennek elvégzése ingyenes a kijelölt kormányzati intézményeknél. A magas kockázatú országokból érkezőket a reptérről egyből a szállásra viszik és kötelezően ott kell maradniuk, ameddig meg nem érkezik a második teszt eredménye is.

Mivel folyamatosan változhatnak a feltételek, utazás előtt mindenképp tájékozódj!

EZEKRE AZ EGZOTIKUS SZIGETEKRE UTAZHATUNK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Invia, Turizmus, Utazómajom

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.