fbpx

EZEKEN A HELYEKEN SÍELHETSZ MAGYARORSZÁGON

EZEKEN A HELYEKEN SÍELHETSZ MAGYARORSZÁGON

Itthon sem kell szerencsére nélkülöznünk a hegyeket és a jó síterepeket, így összeszedtük a hazai pályákat, hogy tud merre indulj.

Eplény

Az eplényi síterep a hazai tél egyik legstabilabb pontja, ahol hóágyúzással segítenek rá a havazásra, így viszonylag hosszú szezonnal számolhatnak. Itt található a leghosszabb, megállás nélkül síelhető szakaszunk is, sötétedés után pedig kivilágított pályákon is szabad a siklás.

Bánkút

A bánkúti sípálya Észak-Magyarország egyik legszebb részén fekszik a Bükki Nemzeti Park területén. A bánkúti Sí Klub összesen 7 húzóliftet üzemeltet, melyből 4 tányéros, 3 pedig tolókaros. Itt mindenki megtalálja a neki való pályát, ugyanis a pályarendszer 6 különböző nehézségű lesikló pályából és 2 könnyebb tanulópályából áll.

Kékestető

Csússz le az ország legmagasabb pontjáról! A Kékestetőn lévő sícentrumban összesen kilenc pálya áll rendelkezésre. Az elmúlt hétvégén az időjárás miatt csak az oktatópálya volt nyitva, de a havazásnak köszönhetően újra kinyitott a 400 méteres déli  sípálya is, úgyhogy megéri kivárni, hiszen várhatóan itt is több pályán is csúszhatunk a hétvégén. Általában itt is van lehetőség esti síelésre.

EZEKEN A HELYEKEN SÍELHETSZ MAGYARORSZÁGON

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Hello Vidék, Utazómajom

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.