fbpx

EZEK A LEGJOBB TÚRA ÉS SÉTAHELYEK TÉLEN

EZEK A LEGJOBB TÚRA ÉS SÉTAHELYEK TÉLEN

Talán soha annyian nem vágtak neki a hazai látnivalók felfedezésének mint idén. Szerencsére különleges természeti helyekből itthon sincs hiány és bár most a több napos kirándulásokról és múzeumlátogatásokról le kell mondanunk, az alábbi helyek biztos nem okoznak csalódást.

BÖRZSÖNY

A Börzsöny egyik legkeresettebb kirándulóhelye a Királyrét, amely biztos kiindulópontot jelent a hegység felfedezéséhez. Télen kiváló választás lehet a Királyréti tanösvény, amely érinti a Bajdázói-rétet és a Bajdázói-tavat is. A tó rengeteg mocsári teknősnek az otthona, így érdemes szemfülesnek lenni.

KÉKESTETŐ

Ha szinte biztosra akarsz menni, hogy némi havat is elcsípsz, akkor irány hazánk legmagasabb pontja, a Kékestető. Itt gyakran esik a hó, ami varázslatos fehérségbe vonja a környéket és a hatalmas fákat. Kiváló terep egy kis szánkózáshoz vagy hógolyócsatához, de érdemes ennél tovább is menni. Hiszen látnivalókban nem csak 1014 méter magasan, hanem a Mátra egészében gazdag, rengeteg túraútvonal közül választhatsz.

BALATON

Bár a Balatonról elsősorban mindenkinek a nyár jut eszébe, télen is rengeteg látnivalót nyújt, egy egészen más arcát mutatja ilyenkor a magyar tenger. A csend és a nyugalom szigetévé változik. A legérdekesebb pedig, amikor befagy a Balaton vize és hol töredezett jégmezővé, fodrokká dermedt hullámokká, hol tükörszerű felületté változik a jégtől.

EZEK A LEGJOBB TÚRA ÉS SÉTAHELYEK TÉLEN

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Csodahelyek, Utazómajom, Blog szállás

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.