fbpx

EURÓPAI JÁRATAIN IS BEVEZETI A FEDÉLZETI WIFIT A KLM

EURÓPAI JÁRATAIN IS BEVEZETI A FEDÉLZETI WIFIT A KLM

A holland királyi légitársaság megkezdte a fedélzeti wifi szolgáltatáshoz szükséges eszközök telepítését a Boeing 737-eseken, az első, átalakított gép már forgalomba is állt.

Az adatforgalom a Viasat műholdjain keresztül biztosított, az utasok a KLM-járatokon három csomag közül választhatnak: Messaging, Surfing és Stream. Az ingyenesen elérhető Messaging WhatsAppon, Facebook Messengeren, WeChaten és egyéb alkalmazásokon keresztüli üzenetküldést tesz lehetővé. Akik ennél több adatot szeretnének használni, választhatják a Surf vagy a Stream csomagot is az igényeiknek megfelelően.

Előbbi a netes böngészéshez, vásárláshoz, cikkek olvasásához, utóbbi filmnézéshez biztosít megfelelő sávszélességet a fedélzeten.

A csomagokat a KLM Portálon keresztül lehet megvásárolni.

A wifire való csatlakozás után a KLM Portál nyílik meg, amelyen keresztül nem csak az internethez való hozzáférést, hanem a csatlakozó vagy visszaúti járatokra szóló szolgáltatásbővítést, késő vagy törölt járattal kapcsolatos ügyeket is lehet kezelni. Emellett a légitársaság partnerei által biztosított szolgáltatásokra is elő lehet fizetni. Mindez nagyobb rugalmasságot, átláthatóságot biztosít az utasnak.

Ha késő járat miatt esély van a csatlakozás lekésésére, akkor az utas átfoglalhatja magát a következő járatra.De utazási osztályt is válthat, például a turistaosztályról Economy Comfortra módosíthatja a visszaúti jegyét. A wifire való csatlakozást követően az utas nem csak a KLM Portál funkcióit érheti el, hanem a KLM mobilalkalmazását és a KLM.com honlapot is díjmentesen használhatja. A Portál megjelenítése minden járaton azonos.

A KLM a Boeing 787-esek és az Airbus A330-asok fedélzetén már biztosítja az internetelérést, a Boeing 777-esek átalakítása folyamatban van, jelenleg a hosszútávú járatok teljesítésére használt flotta 81 százaléka rendelkezik a megfelelő rendszerekkel. Várhatóan 2022 első negyedévére az összes interkontinentális gép átalakítása lezárul.

EURÓPAI JÁRATAIN IS BEVEZETI A FEDÉLZETI WIFIT A KLM

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: KLM, Turizmus, Utazómajom

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.