fbpx

EZEN A TÉLEN IS ELREPÜLHETÜNK A KARIBI ÁLOMÜDÜLŐHELYEKRE

EZEN A TÉLEN IS ELREPÜLHETÜNK A KARIBI ÁLOMÜDÜLŐHELYEKRE

Kuba, Mexikó és a Dominikai Köztársaság is szerepel a Condor légitársaság téli menetrendjében. A járatok Frankfurtból indulnak.

A karibi térség specialistája, a Condor légitársaság, a téli menetrendben a Dominikai Köztársaság három városába üzemeltet heti járatokat Frankfurtból.

A kubai Varaderóba hetente indul háromszor járat. Újdonság, hogy február 12-től napi járatokat üzemeltet a légitársaság a mexikói Cancúnba– tájékoztatta lapunkat Kercs András, a Condor magyarországi képviseletét ellátó Aviareps munkatársa.

Mint megtudtuk, a karibi üdülőjáratok a korábbi évekhez képest később, csak január-februárban közlekednek rendszeresen – a járványhelyzet miatt.

A légitársaság néhány időpontot meghirdetett decemberre, és mivel kiderült, hogy van érdeklődés a járatok iránt, ezért döntöttek az üdülőjáratok indítása mellett. Kubába például egy tizenöt fős csoport és több egyéni utasuk is volt Magyarországról.

A következő két hónap során havi néhány száz magyar utas veheti igénybe a karibi térségbe induló Condor-járatokat. Az utasoknak be kell tartaniuk a célország járványügyi előírásait, Kubába például január 10. után, már csak 72 órásnál nem régebbi negatív PCR-teszt birtokában utazhatnak.

Ezen a télen is elrepülhetünk a karibi álomüdülőhelyekre

A légitársaság közben nyilvánosságra hozta már a 2021. nyári menetrendjét is, amely 2021. májusától októberig lesz érvényes. Ebben az időszakban a Condor már a megszokott színes menetrendet tervezi Európa és a világ számos célállomására, köztük sok amerikai és kanadai desztinációval.

Budapestről a Lufthansa biztosít kedvező csatlakozást a Condor hoszú távú járataihoz frankfurti átszállással.

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.