fbpx

EGYIPTOMI JÁRATTAL ELINDULT A NYÁRI CHARTERSZEZON

EGYIPTOMI JÁRATTAL ELINDULT A NYÁRI CHARTERSZEZON

Május 30-án vasárnap este felszállt Budapestről a szezon első üdülőjárata, amely az ETI üzemeltetésében, közvetlenül az egyiptomi Hurghadára repül vasárnaponként.

“Az első járat 160 utassal a fedélzetén rajtolt el Budapestről a Vörös-tenger partjára” – osztotta meg szerkesztőségünkkel Kerekes Gábor, az ETI irodavezetője. Hozzátette, hogy az első charterjáratot és a rendszeres vasárnapi időpontokat szerdai járatnappal követi majd egy másik charter, szintén Hurghadára, majd alig két hét múlva indul a Sharm el Sheikh-i járat is, szintén a Fly Egypt légitársasággal.

Megosztotta azt is, hogy koronavírus terjedése ellen bevezetett korlátozások fokozatos feloldásával és a nemzetközi utazások újraindulásával úgy látják és remélik, hogy “ha lassan is, de most már rendeződnek a dolgok. Szállodáink is sorban nyitnak, az utasok és partnerek érdeklődése pedig nagyon élénk.”

Jelenleg az Egyiptomba való belépés feltétele egy 72 óránál nem régebbi, angol nyelvű negatív PCR-teszt bemutatása (a 6 éven aluli gyermekek számára nem kell). A PCR-tesz felmutatása alól az sem kap felmentést, aki igazolni tudja, hogy a Covid-19 betegségen már átesett vagy az oltást megkapta.

EGYIPTOMI JÁRATTAL ELINDULT A NYÁRI CHARTERSZEZON

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Források: Turizmus, Utazómajom, VJM

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.