fbpx

DRÁGULNAK AZ AUTÓPÁLYAMATRICÁK MAGYARORSZÁGON

drágulnak az autópályamatricák

A 2015. január 1-jén bevezetett megyei matrica rendszer és az egyéb autópálya díjszabás az elmúlt 5 évben nem változott. Az árak 2021. január 1-től növekednek, mutatjuk az új árakat. A matricákat online is meg lehet vásárolni, gyors bankkártyás fizetéssel.

Személyautókra vásárolható legkisebb egység a tíznapos matrica, amelynek az ára 3500 forintról 3640 forintra nő. A rendszer digitális, nem kell semmit felragasztani az autó szélvédőjére. Többféle vásárlási lehetőség közül is választhatunk. A mobilszolgáltatóknál is lehet autópályamatricát vásárolni SMS-ben, a hivatalos partnereknél pedig fizethetünk online, bankkártyával. Természetesen személyes megvételre is van lehetőség a legtöbb benzinkúton és egyéb értékesítési pontokon.

A havi és éves árak is változtak, személyautóra a havi matricát 4780 Ft helyett 2021-től 4970 forintért, az éveset 42 980 Ft helyett jövő évre 44.460 forintért lehet megvásárolni. Csak az éves matricánál hagynak türelmi időt – következő év január 31-ig még használhatjuk az előző évit. Az éves matrica hátránya, hogy csak naptári évre tudjuk megvenni – azaz bármikor vesszük az év során mindig csak a következő év január végéig lesz érvényes.

Árak 2021. január 1-től

Heti (10 napos) országos matrica személyautóra 3640 Ft
Havi országos matrica személyautóra 4970 Ft
Éves megyei matrica személyautóra 5200 Ft
Éves országos matrica személyautóra 44660 Ft

DRÁGULNAK AZ AUTÓPÁLYAMATRICÁK MAGYARORSZÁGON

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.