fbpx

COVID–19-FEDEZETTEL BŐVÍTI UTASBIZTOSÍTÁSÁT A WIZZ AIR

COVID–19-FEDEZETTEL BŐVÍTI UTASBIZTOSÍTÁSÁT A WIZZ AIR

A légitársaság bejelentette Covid–19 biztosítási fedezetét, amely ezentúl az utasbiztosítási csomag részét képezi. Az utazni vágyók a wizzair.com oldalon vásárolhatják meg a légitársaság és partnere, a Chubb biztosító társaság által nyújtott biztosítást.

Mint azt közleményében írja, a Wizz Air ügyfelei olyan utasbiztosítást vásárolhatnak, amely már fedezi a koronavírus-járvány miatti járattörléseket és a külföldi utazás során felmerülő esetleges orvosi költségeket is.

A Wizz Air utasbiztosítás többek között fedezi, az utas külföldön történő Covid–19-fertőződése miatti egészségügyi költségeket, valamint a meghosszabbított tartózkodás miatt felmerülő addicionális költségeket (bizonyos összeghatárig).

Az utasbiztosítás fedezi továbbá az elveszett, ellopott vagy megrongálódott poggyászok, illetve lekésett járatok költségeit is. A biztosítás felhasználási feltételekhez kötött – írják.

Az utasbiztosítás mellett a Wizz Air egyes országokban egyéni törlési fedezetet is biztosít. Mindkét opció megvásárolható a foglalás során a légitársaság weboldalán és mobilalkalmazásában, egyirányú és retúrjegyekre egyaránt.

COVID–19-FEDEZETTEL BŐVÍTI UTASBIZTOSÍTÁSÁT A WIZZ AIR

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.