fbpx

CHARTERJÁRAT INDUL A KANÁRI-SZIGETEKRE BUDAPESTRŐL

CHARTERJÁRAT INDUL A KANÁRI-SZIGETEKRE BUDAPESTRŐL

Május végétől a Blue Sky Air Services heti rendszerességgel 3 charter járatot indít Közép-Európából – Budapestről, Prágából és Pozsonyból – a Kanári-szigetekre, Las Palmas repülőterére.

2021 márciusában a prágai székhelyű Blue Sky Travel anyacég GSA szerződést kötött a Fly to Canarias DMC céggel, ennek keretében indítják három közép-európai városból charter járataikat Las Palmasba. Budapest és a Kanári-szigetek között az első járat május 28-án indul majd.

Pozsonyból május 29-én, míg Prágából május 30-án repülnek az első járatok és jelenleg egészen október végéig foglalhatóak a rendszerben. Az új útvonalakon 180 fős, A320-as géptípussal, a Galistair légitársasággal repülhetnek majd az utasok.

A vállalat 3 különböző opciót kínál a foglalásra: az utasok foglalhatnak csak szállást, csak repülőjegyet, illetve szállást és repülőjegyet egyben az internetes foglalási oldalon. Magyarországon a Fly to Canarias képviseletét a Blue Sky Air Services Kft. látja majd el, amely 2019 óta az Egyptair légitársaság budapesti képviselője is.

CHARTERJÁRAT INDUL A KANÁRI-SZIGETEKRE BUDAPESTRŐL

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Repjegy

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.