fbpx

BUDAPESTRŐL NÉGY ÚJ ÚTI CÉLLAL KÉSZÜL A NYÁRRA A RYANAIR

BUDAPESTRŐL NÉGY ÚJ ÚTI CÉLLAL KÉSZÜL A NYÁRRA A RYANAIR

A Ryanair bejelentette, hogy négy új útvonalat indít Budapestről, valamint a 2021-es nyári menetrendjének részeként júliustól extra járatokat indít a legnépszerűbb úti célokra. Az ír fapadossal ezen a nyáron a görög, a bolgár és a horvát tengerpartra is utazhatunk.

Az új útvonalakon Rodoszra három, Burgaszba, Szófiába és Zadarba (Zára) heti két-két járatot indít az ír légitársaság júliustól. Ezzel idén nyáron a Ryanair 50 ezerrel növeli a Budapestről elérhető férőhelyek számát.

Emellett a népszerű nyaralási célpontokra, Korfura, Mallorcára, Máltára, Nápolyba, Páfoszra és Tel-Avivba heti 1-3 extra járatot vezetnek majd be a nyári időszakban, hogy kiszolgálják a növekvő utazási igényeket.

Új útvonalak
Úti célHeti járatszám
Burgasz2
Rodosz3
Szófia2
Zára (Zadar)2
Extra járatok
Úti célHeti járatszám
Korfu3 (+1)
Mallorca3 (+2)
Málta4 (+1)
Nápoly3 (+1)
Páfosz5 (+3)
Tel-Aviv9 (+2)

A magyar utazók már most foglalhatnak nyári utazásokat, és a koronavírus-járvány miatt továbbra is lehetőségük van a Ryanair ingyenes járatmódosításának igénybe vételére, ha a tervek vagy a járványügyi szabályozások megváltoznak – közölte a légitársaság.

BUDAPESTRŐL NÉGY ÚJ ÚTI CÉLLAL KÉSZÜL A NYÁRRA A RYANAIR

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Budapest Airport, Hirstart, turizmzus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hasznos linkek
Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.