fbpx

BUDAPESTRŐL ÉS DEBRECENBŐL INDÍT CIPRUSRA JÁRATOKAT A WIZZ AIR

BUDAPESTRŐL ÉS DEBRECENBŐL INDÍT CIPRUSRA JÁRATOKAT A WIZZ AIR

Újraindítja lárnakai járatait a Wizz Air, miután a két ország megállapodott, hogy június 6-tól a beoltott magyar állampolgárok teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhatnak Ciprusra.

A diszkont-légitársaság hétfőn arról tájékoztatta lapunkat, hogy Budapest és Lárnaka között június 11-től péntekenként közlekednek a gépei, június 21-től pedig már hetente öt alkalommal (hétfő, szerda, csütörtök, péntek és vasárnap) repülhetnek a szigetországba a nyaralni vágyók.

Debrecenből egyelőre három gépindulást jelentett be Lárnakára a légitársaság: június 20-án, 27-én és 30-án közlekednek járatai a cívisvárosból. A repülőjegyek már foglalhatok a légitársaság online felületein.

A Wizz Air közleményében emlékeztet: Magyarország és Ciprus megállapodásának értelmében beutazáskor a mediterrán ország elfogadja a magyar utasok védettségi igazolványát, bármelyik Magyarországon alkalmazott vakcina esetében.

Felhívja a figyelmet arra is, hogy a Ciprusra indulónak regisztrálniuk kell az utazásuk előtt: a Cyprus Flight Plass platformjára fel kell tölteniük a védettségi igazolványuk és oltási igazolásuk másolatát. Az ezután kapott visszaigazoló nyomtatvány – melyet kinyomtatva és mobiltelefonon egyaránt maguknál tarthatnak – feljogosítja őket a beutazásra és az ország beltéri helyein való tartózkodásra.

BUDAPESTRŐL ÉS DEBRECENBŐL INDÍT CIPRUSRA JÁRATOKAT A WIZZ AIR

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Wizzair

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.