fbpx

BUDAPESTRE INDÍT JÁRATOT A FLYDUBAI SZEPTEMBER VÉGÉTŐL

BUDAPESTRE INDÍT JÁRATOT A FLYDUBAI SZEPTEMBER VÉGÉTŐL

Dubaj és Budapest között indít közvetlen járatot szeptember végétől a dubaji központú, low-cost modellben működő Flydubai.

A járat a Dubaji Nemzetközi Repülőtér (DXB) 3-as terminálja és Budapest között szeptember 30-tól közlekedik majd a járat, hetente négy alkalommal. A járatok a keddi, csütörtöki, pénteki és szombati napokon közlekednek majd, az Emirates légitársasággal kódmegosztásos rendszerben. Ennek köszönhetően az utasok könnyen és egy repülőjeggyel szállhatnak át Dubajban az Emirates hálózatára.

Mindemellett az Emirates budapesti járatai július eleje és október vége között hetente négyszer közlekednek, a téli menetrend kezdetétől pedig heti ötször a foglalási rendszerek mostani adatai szerint. Az FZ 1407-es járatok 17:35-kor indulnak Dubajból és 21:30-kor szállnak le Budapesten, majd 23:30-kor szállnak fel Ferihegyről FZ 1408-as járatszámmal, és másnap 07:05-kor érkeznek vissza Dubajba, helyi idők szerint. A menetrend szerinti út idefelé 5 óra 55 perc, visszafelé 5 óra 35 perc.

Az új kínálattal nemcsak a kapacitás bővül a két város között, hanem az esti órákban Dubajból induló és a reggeli órákban oda visszaérkező járatokkal rövidíthető az átszállási idő számos Emirates-útvonal esetében.

A Flydubai eredetileg 2019. június 27-től tervezte a budapesti járatok beindítását, de 2019 májusának végén a cég október 1-re halasztotta el a járatnyitást a Boeing 737 MAX típus repülési tilalma miatt, majd 2019 júliusának végén hivatalosan is bejelentette, hogy határozatlan időre elnapolták a tervet. A Boeing 737 MAX típus repülési tilalmát az USA-ban tavaly év végén oldották fel, Európában pedig 2021. január végén. A Flydubai az idei első negyedévben kezdte újra forgalomba állítani a Boeing 737 MAX gépeit.

BUDAPESTRE INDÍT JÁRATOT A FLYDUBAI SZEPTEMBER VÉGÉTŐL

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Utazómajom, VJM

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.