fbpx

SZABADON BEUTAZHATNAK A SEYCHELLE-SZIGETEKRE AZ OLTOTTAK

SZABADON BEUTAZHATNAK A SEYCHELLE-SZIGETEKRE AZ OLTOTTAK

Tárt karokkal várja az igazoltan vírusmentes és védőoltással rendelkező turistákat az Indiai-óceánon fekvő szigetország.

A Seychelle-szigetek hatóságainak közlése szerint azon beutazók esetében, akik hiteles papírokkal tudják igazolni, hogy a Covid-19 elleni oltás mindkét adagját megkapták, illetve 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet is fel tudnak mutatni, állampolgárságuktól és érkezési országuktól függetlenül, szabadon és karanténkötelezettség nélkül beutazhatnak az országba– olvasható a Külügyminisztérium konzuli szolgálatának honlapján a január 18-i keltezésű bejegyzés.

A helyi sajtó beszámolói szerint az országban január 10-én kezdődött meg a lakosság tömeges beoltása a kínai Sinopharm vakcinájával. A tervek szerint a népesség 70%-át tervezik beoltani a nyájimmunitás elérése érdekében.

A szigetországban, ahol eddig összesen 300 koronavírusos esetet regisztráltak, akik közül 96 volt turista, 128 tengerész és csupán 67 helyi állampolgár, senki nem halt bele a fertőzés szövődményeibe.

Ennek ellenére szigorú szabályok vannak életben, az élelmiszerüzletek kivételével minden üzlet zárva tart, akárcsak a sportlétesítmények és a nem szálláshelyeken működő éttermek.

A turistaforgalom mostanáig is engedélyezett volt bizonyos országokból, de az érkezők az első 10 napban nem hagyhatták el a szálláshelyüket, és érkezéskor be kell mutatniuk egy 72 órásnál nem régebbi, negatív PCR-teszteredményt is. Ez a szabály továbbra is érvényben van mindazok esetében, akik nem kapták meg még mind a két adagot a koronavírus elleni védőoltásból.

SZABADON BEUTAZHATNAK A SEYCHELLE-SZIGETEKRE AZ OLTOTTAK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.