fbpx

AZ OLASZ TURISTAHAJÓK MÁR JANUÁRBAN ELINDULNAK

JANUÁRBAN MÁR ELINDULNAK AZ OLASZ TURISTAHAJÓK

Már januárjában elindulnak az olasz MSC Cruises turistahajói, nyáron pedig már teljes, 19 hajóból álló flottája várja az utasokat, köztük két vadonatúj hajó, amelyet még most építenek. Az MSC Virtuosa és az MSC Seashore a flotta két újabb gyöngyszeme lesz – hangzott el a december 15-i online sajtótájékoztatón és szakmai eszmecserén. Az ágazatban példátlan, 11,6 milliárd eurós beruházási terv keretében az MSC Cruises hat új hajóosztályt kíván bevezetni.

A hajózási cég számára fontos a magyar piac, ezért is ismertették már most a jövő nyári időszak legfontosabb programjait, és bemutatták azokat a hajókat is, amelyekre a magyar vendégek is foglalhatnak majd utat. Olaszország egyike a világ legnépszerűbb turisztikai desztinációinak, ám az MSC hajói nemcsak Itália partjainál időznek majd, hanem bejárják az egész világot. Az olasz turisztikai iparágnak fontos részét képezi a hajós turizmus, amelynek a népszerűsége egyébként világszerte nőtt az utóbbi években.

A vendégek legtöbbje a napfényt szeretné élvezni a hajók fedélzetén, miközben persze tágas kabinra is vágyik. Különösen népszerű a Hat Gyöngy útvonal, amely Genova, Pompeji, Nápoly, Messina, Valletta és Barcelona városokat érinti, hogy aztán a franciaországi Marseille kikötőjében fejezze be útját. Augusztustól visszatérnek Tunéziába is a hajók, egy 7 éjszakás körutazás keretében.

A hajóutak egy része Marokkót, Madeirát, Portugáliát, Görögországot, Izraelt érinti. Egy másik desztinációs csokor Velencét, Triesztet, Zadart, Dubrovnikot, Kotort és Korfut éri el. Nem hiányzik az úti célok közül az Egyesült Királyság, a norvég fjordok partvidéke, a Kanári szigetek és az európai nagyvárosok sem.

AZ OLASZ TURISTAHAJÓK MÁR JANUÁRBAN ELINDULNAK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.