fbpx

AZ AIRBNB SZERINT EZEK A LEGKERESETTEBB ÚTI CÉLOK 2021-BEN

AZ AIRBNB SZERINT EZEK A LEGKERESETTEBB ÚTI CÉLOK 2021-BEN

Bár 2020 nem volt az utazók éve, remélhetőleg idén fordul a kocka és ismét szabadon útra kelhetünk. Addig pedig lehet tervezgetni és szálláshelyet nézni. De hova utazzunk 2021-ben? Az Airbnb most közzétette mely helyek számítanak a legnépszerűbbnek ebben az évben a keresési eredményeik alapján.

Hampton, London

A social distancing jegyében mindannyiunknak jól jön egy kis extra hely és ez nincs másként egy olyan világvárosban sem, mint London. Sőt. A zsúfolt fővárosból kiszakadva úgy tűnik a szálláskeresőknek egyre vonzóbb lett a Temze parti külváros, ahol a folyóparti andalgás mellett a Hampton Court-palota és annak hatalmas kertje is csábító lehet. A Tudor-korabeli épületet VIII. Henrik kedvenc lakhelyének tartják.

Maafushi, Maldív-szigetek

Nem csoda, hogy a Maldív-szigetek is felkerült a listára. A paradicsomi szigetcsoport fehér homokos tengerpartja és türkizkék vize mind a pihenni vágyóknak, mind a természet rajongóinak kiváló választás.

AZ AIRBNB SZERINT EZEK A LEGKERESETTEBB ÚTI CÉLOK 2021-BEN

Ischia, Olaszország

A Nápolyi-öbölben fekvő vulkanikus szigetet az olaszok gyakran „zöld szigetként” is emlegetik gazdag növénytakarója miatt. Festményszerű szépségéhez valóban hozzátartoznak a szőlőültetvények, ciprusok, mandula- és olajfák, ám fürdői miatt is igen keresett. A  sziget ugyanis híres kiváló iszap- és termálfürdőiről, így aki kipihenné 2020 fáradalmait az Ischián megteheti.

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.