fbpx

AZ AIRBNB SZERINT EZEK A LEGKERESETTEBB ÚTI CÉLOK 2021-BEN

AZ AIRBNB SZERINT EZEK A LEGKERESETTEBB ÚTI CÉLOK 2021-BEN

Bár 2020 nem volt az utazók éve, remélhetőleg idén fordul a kocka és ismét szabadon útra kelhetünk. Addig pedig lehet tervezgetni és szálláshelyet nézni. De hova utazzunk 2021-ben? Az Airbnb most közzétette mely helyek számítanak a legnépszerűbbnek ebben az évben a keresési eredményeik alapján.

Hampton, London

A social distancing jegyében mindannyiunknak jól jön egy kis extra hely és ez nincs másként egy olyan világvárosban sem, mint London. Sőt. A zsúfolt fővárosból kiszakadva úgy tűnik a szálláskeresőknek egyre vonzóbb lett a Temze parti külváros, ahol a folyóparti andalgás mellett a Hampton Court-palota és annak hatalmas kertje is csábító lehet. A Tudor-korabeli épületet VIII. Henrik kedvenc lakhelyének tartják.

Maafushi, Maldív-szigetek

Nem csoda, hogy a Maldív-szigetek is felkerült a listára. A paradicsomi szigetcsoport fehér homokos tengerpartja és türkizkék vize mind a pihenni vágyóknak, mind a természet rajongóinak kiváló választás.

AZ AIRBNB SZERINT EZEK A LEGKERESETTEBB ÚTI CÉLOK 2021-BEN

Ischia, Olaszország

A Nápolyi-öbölben fekvő vulkanikus szigetet az olaszok gyakran „zöld szigetként” is emlegetik gazdag növénytakarója miatt. Festményszerű szépségéhez valóban hozzátartoznak a szőlőültetvények, ciprusok, mandula- és olajfák, ám fürdői miatt is igen keresett. A  sziget ugyanis híres kiváló iszap- és termálfürdőiről, így aki kipihenné 2020 fáradalmait az Ischián megteheti.

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.