fbpx

AUSZTRIA ÁPRILISTÓL BEVEZETI A ZÖLD ÚTLEVELET

AUSZTRIA ÁPRILISTÓL BEVEZETI A ZÖLD ÚTLEVELET

Ausztriában a Nemzetgyűlés támogatta a szövetségi turisztikai miniszter, Elisabeth Köstinger által jegyzett előterjesztést, így áprilistól megkezdődhet az oltási- és védettségi igazolásokat, valamint a teszteredményeket egyaránt integráló „zöld útlevél” gyakorlatba való bevezetése.

A „zöld passzus” Ausztriában lehetővé teszi majd birtokosainak, hogy belépő tesztelés nélkül mehessenek éttermekbe, kulturális- és sportrendezvényekre, fodrászhoz stb.; illetve szabadon utazhassanak. Ez utóbbihoz a rendszer mihamarabbi bevezetése szükséges az EU szintjén is, amelyet Ausztria folyamatosan sürget

Elisabeth Köstinger kezdeményezte továbbá a turisztikai szempontból kiemelten érdekelt országok részvételével egy EU-s „turisztikai csúcs” megtartását is, amelyre eddig 13 ország kapott meghívást a szövetségi minisztérium közleménye szerint.

A zöld útlevél egyszerre oltási, védettségi- és tesztigazolás is egy az egyben, fontos, hogy a tagállamok egységes feltételekkel mielőbb ültessék át a napi gyakorlatba, még a turisztikai főszezon előtt – összegzi a célokat és elvárásokat a minisztérium közleménye.

AUSZTRIA ÁPRILISTÓL BEVEZETI A ZÖLD ÚTLEVELET

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Hirstart, Portfolio, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.