fbpx

AKÁR 200 EURÓS KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MÁLTÁN NYARALÓK

AKÁR 200 EURÓS KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MÁLTÁN NYARALÓK

A máltai kormány szállodai árengedmények finanszírozásával is támogatja a szigetország turizmusának június 1-jére tervezett újraindulását.

Az első 35 ezer turista, aki az idei nyári szezonra nyaralást foglal le Máltán, akár 200 euró árengedményt kaphat a szállásdíjból foglalásonként – jelentette be Clayton Bartolo, a szigetország turisztikai minisztere április 9-én.

Ehhez a nyaralást tervezőknek legalább három éjszakát kell direktben lefoglalniuk egy máltai hotelben. A Times Malta szerint az árengedmény mértéke hotelkategóriától függ, az ötcsillagos szállodában 200 euró, a négycsillagosban 150 euró a kedvezmény összege, míg a háromcsillagos szállodát választóknak 100 euróval kell kevesebbet fizetniük.

A programban részt venni kívánó szállodák és a Máltai Idegenforgalmi Hivatal közösen, fele-fele részben állják az árengedményt. A máltai kormány összesen 3,5 millió eurót szán a programra. A projekt egy 20 millió eurós, júniusban induló kampány része, amellyel a kormány a turizmust támogatja.

AKÁR 200 EURÓS KEDVEZMÉNYT KAPNAK A MÁLTÁN NYARALÓK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Pow, Turizmus, Utazómajom

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.