fbpx

A SEYCHELLE-SZIGETEK IS MEGNYÍLIK MÁRCIUS 25-TŐL A TURISTÁK ELŐTT

A SEYCHELLE-SZIGETEK IS MEGNYÍLIK MÁRCIUS 25-TŐL A TURISTÁK ELŐTT

A Seychelle-szigetek bejelentette, hogy oltási státuszuktól függetlenül a világ minden tájáról várja a látogatókat március 25-től. Kivéve a dél-afrikaiakat, akik az országból induló koronavírus-mutáció miatt a szabályok további felülvizsgálatáig nem léphetnek be a szigetállamba.

A negatív teszten kívül a Seychelle-szigetekre történő belépéskor más korlátozás nem vár a turistákra, karanténkötelezettség nélkül, szabadon mozoghatnak az országban nyaralásuk alatt.

A látogatóknak azonban továbbra is be kell tartaniuk a járvány miatt bevezetett egyéb népegészségügyi intézkedéseket, amelyek magukban foglalják az arcmaszk viselését, a távolságtartást, és a rendszeres kézmosást.

Az új intézkedések szerint a szigetekre látogatók használhatják a szállodák területén található közös területeket, beleértve a bárokat, az úszómedencéket, a fürdőket és a gyerekklubot is.

Radegonde miniszter elmondta, hogy azért döntöttek a belépési korlátozások felülvizsgálatáról és enyhítéséről, mert az ország széleskörű oltási kampánya, amelyet az év elején kezdtek, rendkívül sikeresnek bizonyult.

A SEYCHELLE-SZIGETEK IS MEGNYÍLIK MÁRCIUS 25-TŐL A TURISTÁK ELŐTT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: repjegykiraly, Turizmus, Pow

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.