fbpx

A RATEHAWK MEGKEZDI A REPJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSÉT

A RATEHAWK MEGKEZDI A REPJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSÉT

A B2B online szállásfoglalási platformon mostantól több mint 200 légitársaság járataira lehet jegyet rendelni.

A szolgáltatás partnerei – utazási irodák, üzleti utaztató irodák és utazási szakemberek – mostantól egyetlen rendszerben foglalhatják le a szállodákat, repülőjegyeket és egyéb utazási szolgáltatásokat. A repülőjegyek 2021. február 28-ig promóciós áron vásárolhatók meg.

Felix Shpilman, a RateHawkot működtető Emerging Travel Group vezérigazgatója szerint az innovatív utazásfoglalási eszközt az utazási szakemberekkel végzett többéves munkájuk során hozták létre.

A RateHawk közleménye szerint mostantól a világ több mint 200 légitársaságának rendszeresen induló járataira lehet jegyet rendelni, és az elkövetkező hónapokban több mint 150 fapados légitársaság is csatlakozik majd a felülethez. Az új szolgáltatás használatának megkezdéséhez regisztrálni kell a RateHawk rendszerben. A lefoglalt és kibocsátott jegyekkel kapcsolatos információk a RateHawk online fiók Repülőjegyek részében találhatók meg, és a rendszer webes verziójából érhetők el. A közeljövőben a RateHawk mobilalkalmazásában is lehetőség nyílik a megrendelt repülőjegyek megtekintésére.

A szükséges jegyek szűrőkkel választhatók ki, és például az indulási és érkezési idő, az előnyben részesített légitársaság, a csatlakozások száma és az engedélyezett poggyászok szerint egyaránt rendezhetők. Egyirányú, retúr és több célállomásra szóló jegyek közül lehet válogatni, ez utóbbi akár négy járatot is magában foglalhat. Egy megrendelésen belül legfeljebb kilenc fős csoportok számára lehet repülőjegyeket lefoglalni.

A rendszer lehetővé teszi a partner számára, hogy önállóan határozza meg az ügynök jutalékának összegét – a teljes megrendelésre, vagy minden utasra és repülési szegmensre külön-külön összeget állíthat be.

A RATEHAWK MEGKEZDI A REPJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSÉT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.