fbpx

A LUFTHANSÁNÁL IS ELÉRHETŐ A COVID-GYORSTESZT

A LUFTHANSÁNÁL IS ELÉRHETŐ A covid-gyorsteszt

A német légitársaság is bevezeti a COVID-19 fertőzés kiszűrésére alkalmas gyorsteszteket, egyelőre csak a német belföldi járatain.

A tesztelési lehetőséget a Lufthansa ingyen kínálja utasainak. A programban való részvétel nem kötelező, de akik nem járulnak hozzá az ingyenes vizsgálathoz és nem is rendelkeznek 48 óránál nem régebbi PCR-teszt eredménnyel, nem utazhatnak az adott járattal, hanem egy másik járattal viszik el őket a célállomásra.

Az érintett utasoktól azt kérik, hogy érkezzenek a szokásosnál előbb a repülőtérre, hogy időben elvégezhessék a teszteket, és hogy az eredményt is időben kézhez kapják. A mintavételt követően nagyjából 1 órát kell várni az eredményre. A repülőgépre csak azokat az utasokat engedik fel, akiknek negatív lett az eredményük. Az első gép, amelyen csak negatív eredménnyel rendelkező utasok voltak, november 12-én, reggel 9 órakor szállt fel Münchenből.

Hasonló tesztelési programot az amerikai United Airlines indított. Ők november 16. és december 11. között alkalmaznák ezt az eljárást a New York Newark és London Heathrow között közlekedő járatokon.

Várhatóan a jövőben több légitársaság is elkezdi járatain a COVID-tesztelés alkalmazását, hisz a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) is a gyors és olcsó antigén tesztek bevezetését és ezzel egyidejűleg az utazási korlátozások feloldását sürgeti.

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

A LUFTHANSÁNÁL IS ELÉRHETŐ A COVID-GYORSTESZT

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.